Sportfysiotherapie in Horst

Overwin je blessure met De Kinesist

Maatwerk voor jouw herstel

Ben jij een serieuze sporter die een blessure heeft opgelopen? Dan ben je bij De Kinesist aan het juiste adres. Wij helpen je om je blessure te overwinnen en weer fit te worden. In de sport weten we dat elk individu uniek is. Daarom behandelen wij jouw herstel als een op maat gemaakt trainingsprogramma. We geloven in maatwerkoplossingen, gericht op jouw specifieke behoefte en doelen.

Vertrouwen

Sportblessures zijn als obstakels op je route naar succes, of ze nu je heup, knie of schouder treffen. Maar er is meer aan de hand dan alleen fysieke pijn. Het zijn die momenten waarop je het veld op stapt en je afvraagt: "Kan ik alles geven? Blijft mijn lichaam sterk? Wat als ik weer geblesseerd raak?" Deze twijfels kunnen een schaduw werpen over je prestaties. Het vertrouwen in je lichaam en je vermogen om topprestaties neer te zetten, kan wankelen. Sport gaat niet alleen over fysieke kracht; het draait om zelfvertrouwen, vastberadenheid en voluit kunnen gaan zonder terughoudendheid. Wij helpen je om je vertrouwen in je lichaam en je vermogen om topprestaties neer te zetten, te herstellen.

Winnen

Net zoals je wedstrijden wint met toewijding, training en slimheid, overwin je blessures met een plan. Samen met sportfysiotherapeut, Ron Beurskens, stel je doelen en markeren wij de weg naar herstel. Hij staat naast je als persoonlijke fysio, waakt over je grenzen en daagt je soms uit om ze op te zoeken.

Sportfysiotherapie

bereikbaarheid

Met 20 jaar ervaring met (top)sporters mag fysio Ron Beurskens zichzelf met recht een specialist noemen op het gebied van sportrevalidatie. De praktijk en behandelruimte van De Kinesist in de gemeente Horst aan de Maas, is centraal gelegen. De nabijgelegen snelweg, de bushalte in de straat, maakt De Kinesist goed bereikbaar voor sporters uit de regio’s Venray, Helmond, Venlo en Roermond.

Tarieven

Onze meerwaarde

Ron Beurskens onderscheid zich als fysiotherapeut:

  • Hij levert kwaliteit en maatwerk dankzij jarenlange praktische ervaring, diepgaande en specialistische kennis.

  • Ron toont grote betrokkenheid bij elk individueel begeleidingstraject.
  • Consulten van maar liefst 45 minuten.

Het resultaat is dat je snel weer pijnvrij, scherp, fit en vol vertrouwen aan de start verschijnt.

Supplier Limburg Sport

De Kinesist is een behoort tot het paramedisch voorzieningen netwerk van Limburg Sport (voormalig Topsport Limburg oftewel het Olympisch Steunpunt). Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist te recht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Limburg Sport te dragen. Limburg Sport ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft

Wil je meer over onze diensten weten?

Onze Partners

Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30