Sportfysiotherapie Horst

Bij De Kinesist, sportfysiotherapie in Horst, helpen we jou als serieuze sporter je blessure te overwinnen.

maatwerk

Een reguliere fysiotherapeut biedt oefeningen aan die zijn gericht op alledaagse handelingen. Voor een serieuze sporter is dat slechts een start. Bij een snelle – maar ook verantwoorde - terugkeer naar het sportveld of de trainingsbaan komt veel meer kijken. Dat je als sporter weet wat afzien is, geeft je een voorsprong in je revalidatie. De sportfysiotherapeut kent je ambitie en gebruikt deze samen met zijn kennis en ervaring om je weer in topvorm te brengen.

vertrouwen

Blessuremisère stopt niet bij de heup, knie of schouder. Ongeacht welke spiergroep, pees of gewricht geraakt is, een blessure gaat bijna altijd ook in je kop zitten. Elke sporter met ambitie wil maar één ding: zo snel mogelijk weer vol aan de bak. Eenmaal op de baan of in het veld kan plots de twijfel toeslaan: Hoe houdt mijn lichaam zich? Kan ik wel voluit gaan? En wat als ik me verstap of val? Deze gedachten beperken je bij het neerzetten van jouw topprestatie. De angst opnieuw geblesseerd te kunnen raken heeft een verlammend effect op zowel lichaam als geest. Die angst moet stoppen en De Kinesist kan je vertellen hoe je dat doet.

winnen

Wedstrijden win je op basis van drie elementen: toewijding, training en slimheid. Hetzelfde geldt voor het overwinnen van een blessure. Samen met de sportfysiotherapeut stel je doelen en markeer je de weg daarnaartoe. Gaandeweg merk je dat je dankzij de juiste focus elke hindernis kunt overwinnen en dat je steeds sneller meters maakt. De Kinesist staat naast je, als je persoonlijk coach en adviseur. Hij bewaakt je grenzen waar nodig maar zal je ook uitdagen deze op te zoeken.

Sportfysiotherapie

bereikbaarheid

Met 20 jaar ervaring met (top)sporters mag fysio Ron Beurskens zichzelf met recht een specialist noemen op het gebied van sportrevalidatie. De praktijk en behandelruimte van De Kinesist in de gemeente Horst aan de Maas, is centraal gelegen. De nabijgelegen snelweg, de bushalte in de straat, maakt De Kinesist goed bereikbaar voor sporters uit de regio’s Venray, Helmond, Venlo en Roermond.

Tarieven

Onze meerwaarde

Ron Beurskens onderscheid zich als fysiotherapeut:

  • Hij levert kwaliteit en maatwerk dankzij jarenlange praktische ervaring, diepgaande en specialistische kennis.

  • Ron toont grote betrokkenheid bij elk individueel begeleidingstraject.
  • Kent je kracht en maakt hier gebruik van.
  • Consulten van maar liefst 45 minuten.

Het resultaat is dat je snel weer pijnvrij, scherp, fit en vol vertrouwen aan de start verschijnt.

Supplier Limburg Sport

De Kinesist is een behoort tot het paramedisch voorzieningen netwerk van Limburg Sport (voormalig Topsport Limburg oftewel het Olympisch Steunpunt). Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist te recht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Limburg Sport te dragen. Limburg Sport ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft

Wil je meer over onze diensten weten?

Onze Partners

Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30