Over de Kinesist

Sportfysiotherapie en Fysieke training

De Missie En Visie Van De Kinesist

Bij De Kinesist is onze missie glashelder: we willen jou helpen herstellen van een blessure. Zodat je net zo veerkrachtig en krachtig wordt als een topsporter, met persoonlijke en hoogwaardige begeleiding. Stel je voor dat je weer net zo behendig bent voetballer op het veld, weer zo snel als wielrenner op de weg, of weer zo volhardend als marathonloper. Dit doet De Kinesist door het aanbieden van verschillende diensten zoals sportfysiotherapie, strength & conditioning en het KineKoers-programma.

De Kinesist

In Vlaanderen is de fysiotherapeut bekend als 'Kinesist', afgeleid van het woord 'Kinesiologie', wat de studie van beweging betekent. Bij De Kinesist begrijpen we dat sport en beweging de kern zijn van een gezond, energiek en sportief leven. Jou helpen om jouw eigen sportieve ambities te bereiken, ongeacht je sportvoorkeur, is voor ons goud waard.

De Begeleiding

Bij De Kinesist begrijpen we dat iedere sporter uniek is. Daarom bieden we 1-op-1 begeleiding en stellen we programma's op maat samen, speciaal voor jou, of je nu een voetbalfanaat, een fervent wielrenner, of een toegewijde hardloper bent. Ron Beurskens is een deskundig fysiotherapeut, met jarenlange praktijkervaring en opleidingen in de sport, inspanningsfysiologie, en fietsblessures. Daarmee garanderen we hoogwaardige behandelingen die jouw prestaties naar een hoger niveau tillen.

Praktijk

Supplier Limburg Sport

Wij zijn er trots op dat De Kinesist officieel erkend is als "Supplier Limburg Sport" (het voormalige Olympisch Steunpunt). Dit betekent dat sporters met een officiële topsportstatus bij ons terecht kunnen voor fysieke training en revalidatie. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam "Supplier Limburg Sport" te dragen. Limburg Sport houdt toezicht om de kwaliteit te waarborgen.

Wil je meer over onze diensten weten?

Onze Partners

Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30