Over de Kinesist

Sportfysiotherapie en Fysieke training

De Missie En Visie Van De Kinesist

Het is de missie van De Kinesist; door training herstellen, sterker, sneller en fitter worden onder individuele en kwalitatieve begeleiding. Dit doet De Kinesist door het aanbieden van verschillende diensten zoals sportfysiotherapie en fysieke training in Horst aan de Maas.

De Kinesist

In Vlaanderen wordt de fysiotherapeut ook wel ‘Kinesist’ genoemd. De Kinesist is afgeleid van het woord Kinesiologie. Kinesiologie komt van de twee griekse woorden ‘kinèsis’ en ‘logia’. Letterlijk vertaald betekent het de studie van beweging, oftewel bewegingsleer. Dit is volgens mij waar het om draait in de fysiotherapie het is de leer/ vaardigheid om mensen in beweging te houden of te brengen.

De Begeleiding

Het individuele zit hem erin dat er 1: 1 begeleiding is en de programma’s op maat worden gemaakt. Als gediplomeerd en geregistreerd portfysiotherapeut heb ik daarnaast ook nog de opleiding gevolgd tot inspanningsfysioloog. Deze scholing in combinatie met 20 jaar praktijkervaring leidt tot kwalitatief hoge behandelingen.

Praktijk

Onze Diensten

De diensten die we aanbieden zijn:

Deze diensten worden voornamelijk aangeboden in Horst maar ook op locatie in het gehele land. Dit met als doel dat de prestatieve sporters op een krachtige en blessurevrije wijze hun prestaties kunnen verbeteren.

Supplier Topsport limburg

De Kinesist is een officieel "Supplier Topsport Limburg" (voormalig Olympisch Steunpunt). Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist te recht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Topsport Limburg te dragen. Topsport Limburg ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wil je meer over onze diensten weten?

Onze Partners

Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30