Ons Klantenboek

Wat zeggen de klanten over fysiotherapie de Kinesist

5.0 of 5 stars

Super tevreden over de therapie en ook de ploeg is zeer tevreden over de behandeling van de schouder. Ik kan andere topsporters ook absoluut adviseren bij De Kinesist te revalideren.

Wout Poels rechtenvrij

Wout Poels

Wielrenner voor de Sky Ploeg

Nadat mijn kruisband naar een revalidatie elders weer opnieuw afscheurde, de afweging gemaakt wat nu verder; gaan we er nog voor of laten we het voor wat het is. Op advies van een bekende bij Ron uitgekomen. Na een jaar lang kei hard gewerkt sta ik nu weer waar ik wil zijn: op 'de plak'! Thanks Ron 🙂

Lieke

Lieke van Stiphout

Sinds nov 2015 kampte ik met een liesblessure waardoor voetballen niet mogelijk was. Daarop heb ik ervoor gekozen om rust te nemen in de hoop dat de blessure weg ging. Echter eind februari 2016 nog steeds geen verbetering. Via een bekende ben ik toen bij Ron terecht gekomen. We hebben onze verwachtingen naar elkaar uitgesproken en zijn aan de slag gegaan. Met een zeer persoonlijke begeleiding voelde ik stap voor stap verbetering. Inmiddels ben ik pijnvrij, train ik volledig mee en heb al wat minuutjes gespeeld en ben helemaal klaar om zondag de eerste competitie wedstrijd 90 min te kunnen voetballen. Ron bedankt voor de zeer goede begeleiding!!!!!

roel

Roel Wijnen

Beste Ron, Graag zou ik je willen bedanken voor de inspanningstesten en de meerwaarde tav mijn plezier in het fietsen door de uitleg tijden én test. Met fietsgroeten L. de Rooij

Lo

L. De Rooij

Ron heeft mijn al 1,5 jaar aanhoudende knieklachten onderzocht en behandeld. Deze zijn zeer vakkundig uitgevoerd met positief resultaat. Ron is duidelijk over de behandeling, gaat net iets dieper in op de klachten en de oorzaak ervan. Ik kan iedereen aanraden om De Kinesist te bezoeken mocht je klachten hebben.

Leon Daniels

Leon Daniëls

Zorgvuldige, professionele en doelgerichte (één op één) behandeling. De therapieën zijn tevens erg gevarieerd waardoor het ook leuk blijft gedurende het gehele traject. Daarnaast is Ron ontzettend vriendelijk en heeft enigszins wat humor;). Zeker niet vervelend om hiermee aan mijn herstel te mogen werken. Ik zou De Kinesist zonder twijfel aan iedereen aanraden! Ron, nogmaals bedankt voor het mooie resultaat! Ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen.

Eef Vervoort

Eef Vervoort