Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Diensten

De diensten van De Kinesist

Op deze pagina kunt u lezen welke diensten er zijn van De Kinesist, wat de missie en visie is, waarom begeleiding een USP, dat we Supplier zijn van Topsport Limburg en wie onze partners zijn.

De Missie en Visie van De Kinesist

Het is de missie van De Kinesist; door training herstellen, sterker, sneller en fitter worden onder individuele en kwalitatieve begeleiding. Dit doet De Kinesist door het aanbieden van verschillende diensten zoals sportfysiotherapie en fysieke training in Horst aan de Maas.

Sportfysiotherapie, Kracht- en conditietraining, Lezingen en clinics

De Kinesist

In Vlaanderen wordt de fysiotherapeut ook wel ‘Kinesist’ genoemd. De Kinesist is afgeleid van het woord Kinesiologie. Kinesiologie komt van de twee griekse woorden ‘kinèsis’ en ‘logia’. Letterlijk vertaald betekent het de studie van beweging, oftewel bewegingsleer. Dit is volgens mij waar het om draait in de fysiotherapie het is de leer/ vaardigheid om mensen in beweging te houden of te brengen.

KineFysio - Sportfysiotherapie in Horst

Begeleiding

Het individuele zit hem erin dat er 1: 1 begeleiding is en de programma’s op maat worden gemaakt. Het kwalitatieve is dat de gediplomeerde sportfysiotherapeut Ron Beurskens zich verder universitair geschoold heeft tot inspanningsfysioloog. Daarnaast is er inmiddels 15 jaar praktijkervaring.

Diensten

De diensten die we aanbieden zijn:

Deze diensten worden voornamelijk aangeboden in Horst maar ook op locatie in het gehele land. Dit met als doel dat de prestatieve sporters op een krachtige en blessurevrij wijze hun prestaties kunnen verbeteren.

Supplier Topport Limburg

De Kinesist is een officieel “Supplier Topsport Limburg” (voormalig Olympisch Steunpunt Limburg). Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist terecht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Topsport Limburg te dragen. Topsport Limburg ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft .

Wil je meer over onze diensten weten? Neem contact op!

Partners:

 

TopSportief

logo sportgeneeskunde viecuri

logo_TL_off_suppl_01_300dpi