KineClub

Optimale medische begeleiding voor team en verenigingen

De uitdaging van sportblessures

Sporters ervaren vaak blessures en prestatiebelemmeringen. Bij KineClub begrijpen we de uitdagingen waarmee teams, verenigingen en bonden worden geconfronteerd.

Op maat gemaakte medische begeleiding

Onze sportfysiotherapeut biedt aangepaste medische begeleiding om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. We begrijpen dat elk team uniek is, daarom leveren we op maat gemaakte oplossingen.

Prestatiegerichte Sportfysiotherapie

Met KineClub krijg je toegang tot hoogwaardige sportfysiotherapie die niet alleen blessures behandelt, maar ook gericht is op prestatieverbetering. Profiteer van individuele aandacht en wetenschappelijk onderbouwde benaderingen

Onze diensten kunnen zijn:

  • Verzorging: Verzorging tijdens de wedstrijden
  • Blessurebehandeling:Of het nu gaat om een spierverrekking of een verstuikte enkel, De Kinesist biedt specifieke fysio behandelingen om je spelers weer op de been te krijgen.
  • Revalidatieprogramma's: Of je sporters nu een meniscusoperatie, voorste kruisbandoperatie of hamstringblessure heben gehad, wij hebben programma's om ze te begeleiden.
  • Screening: Twijfel de sporter of trainer of een volledige consultatie van 45-60 minuten nodig is? Er kan een afspraak voor een korte 10-minuten check gemaakt worden en er wordt advies gegeven. Dit kan op lokatie of op de praktijk
Onze Teams
LOGO2_Tekengebied 1-01
LOGO2_Tekengebied 1-05
LOGO2_Tekengebied 1-03
LOGO2_Tekengebied 1-04
LOGO2_Tekengebied 1-02
LOGO2_Tekengebied 1-06
LOGO2_Tekengebied 1-07