Het kinesist team

HET VERHAAL VAN DE KINESIST

Mijn naam is Ron Beurskens, de oprichter van De Kinesist, en ik ben gepassioneerd in het helpen van prestatieve sporters om hun blessures te overwinnen. Mijn reis begon met mijn studie fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in 2001, waar ik ontdekte dat het investeren in kennis en vaardigheden cruciaal is voor succes. Mijn toewijding aan de sport leidde me uiteindelijk naar twee post-hbo opleidingen tot sportfysiotherapeut en nog een studie MSc Inspanningsfysiologie aan de Universiteit van Maastricht, die ik in 2018 afrondde.

Mijn ervaring van de afgelopen twee decennia heeft me laten zien dat veel sporters, variërend van recreatief tot internationaal niveau, vaak met onbevredigende behandelingen worden geconfronteerd. Rust nemen, massages, ontstekingsremmers en pijnstillers bieden geen duurzame oplossingen, omdat ze de onderliggende oorzaken van blessures niet aanpakken. Dit leidt tot frustratie en een verminderd plezier in de sport.

Bij De Kinesist gaan we een stap verder. Ons doel is om de oorzaak van blessures te achterhalen en de factoren die deze blessures in stand houden te identificeren. We richten ons op het revalideren van de aangetaste structuren door middel van op maat gemaakte oefentherapie, zodat deze sterker worden en weer optimaal belastbaar zijn. Onze aanpak zorgt ervoor dat sporters kunnen terugkeren naar hun sport zonder herhaalde blessures.

Ron Beurskens, Oprichter van De Kinesist

 

Ron
Chris

Chris Beurskens is de trainer en eigenaar van TopSportief. Chris is sinds 1975 hardloper in hart en nieren. Gedurende ongeveer 30 jaar was hij een verdienstelijk wedstrijdloper met tijden van 1.11.01 op de halve marathon en 2.36.36 op de hele marathon. Op latere leeftijd, masters boven de 40, werden er nog altijd tijden gelopen van 33 minuten op de 10 km.