KineLab

Train als een pro: inzicht, advies en succes met onze inspanningstesten

Bij De Kinesist begrijpen we dat prestaties en succes in de sport nauw verbonden zijn met nauwkeurig inzicht en deskundig advies. Onze inspanningstesten van KineLab brengen jou dichter bij je doelen dan ooit tevoren. Stap in de wereld van professionele atleten en ontdek hoe onze tests je helpen je grenzen te verleggen en je training te optimaliseren. Met deskundig advies en een duidelijk pad naar succes, ben je klaar om te trainen als een pro. Bereid je voor op uitzonderlijke prestaties en overwinningen op jouw sportieve reis.

KineLab - In vier duidelijke stappen gaan voeren we een inspanningstest uit en begeleiden we jou naar jouw sportieve doelen.

Stap 1. Anamnese - Jouw Persoonlijke Doelen:

We beginnen met een grondige bespreking waarin we jouw sportieve ambities, doelen en verwachtingen bespreken. Deze eerste stap is cruciaal om ervoor te zorgen dat onze testen zijn afgestemd op wat jij wilt bereiken.

Stap 2: Fysieke Metingen - De Basislijn

We voeren een reeks fysieke metingen uit, waaronder longfunctiemetingen, gewicht, lichaamslengte, bloeddruk, vetpercentage, saturatie en rusthartslag. Dit creëert de basislijn die ons zal helpen jouw prestaties nauwkeurig te beoordelen.

Stap 3: Inspanningstest - Onthul Jouw Kracht

Nu is het tijd voor de inspanningstest, die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Je kunt kiezen uit de krachtige power-profile test volgens Hunter of het gestandaardiseerde ramp protocol, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Tijdens deze test onthul je jouw ware sportieve potentieel.

Lees hier meer over de keuze tussen het RAMP protocol en de Power-profile test.

Stap 4: Resultaten en Verslag - Het Pad naar Succes

Ons team van experts verwerkt al deze gegevens en stelt een gedetailleerd verslag op. Hierin onthullen we jouw sterke punten, aandachtspunten en het pad naar succes. Dit verslag zal fungeren als jouw kompas om jouw sportieve doelen te bereiken.

Onze Partners
Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30