Versterk je sportprestaties

Bij De Kinesist draait fysieke training niet alleen om herstel na blessures, maar ook om het bereiken van topprestaties. Als fysiek-trainer help ik jou en je team om sneller en sterker te worden met kracht- en conditietraining.

Jouw doelstellingen

Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Dit zijn de kernvragen die ons begeleidingsprogramma vormgeven. We starten met uitgebreide conditietests en krachtmetingen om je sterke punten en verbeterpunten te identificeren. Samen met jou en je persoonlijke trainer/coach stellen we een aangepast plan op. Hiermee zorgen we voor een optimale balans in je trainingsprogramma, zodat je op het juiste moment kunt schitteren.

Onze diensten

Bij KineForce bieden we

  • Krachttraining Individuele krachttraining, inclusief sprongtraining
  • Teams Krachttraining voor teams, verenigingen en bonden.
  • Conditietraining Conditietraining voor individuele sporters
  • Schema's Aangepaste schema's voor individuele sporters
  • Conditietrainingen Conditietraining voor teams, verenigingen en bonden
  • Conditietesten
    • Conditietesten voor individuele sporters, zoals RAMP-test of een powerprofile test.
    • Conditietesten voor teams, zoals een interval-shuttle run test

Kracht en conditie

Onze persoonlijke begeleiding tijdens krachttraining zorgt ervoor dat je oefeningen altijd correct worden uitgevoerd en dat je programma direct kan worden aangepast aan je vorm en ontwikkeling. Trainingssessies vinden plaats in onze praktijk of op locaties in jouw buurt. Kracht- en conditietraining zorgen niet alleen voor zelfvertrouwen, maar verminderen ook het risico op blessures met wel 50%. Laat ons je helpen om op je best te zijn tijdens je sportprestaties. Samen bereiken we jouw doelen.

conditie

Kracht- en conditietraining zorgen er niet alleen voor dat je blakend van het zelfvertrouwen en in optimale vorm aan de start van een wedstrijd verschijnt. Onderzoek heeft aangetoond dat goed begeleide kracht- en conditietraining de kans op blessures tot ruim 50% kan verminderen.

FotoHandbal-4

Jorrit volgde ook sprongkrachttraining bij De Kinesist

Supplier Limburg Sport

De Kinesist is een officieel supplier van Limburg Sport. Dit houdt in dat alle sporters met een officiƫle topsportstatus bij De Kinesist terecht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en bij het voorzieningen netwerk hoort van Limburg Sport. Limburg Sport ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wil je meer over onze diensten weten?
Onze Partners
Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30