KineBikeFit

KineBikeFit om jouw wielrenervaring te optimaliseren

Fiets in topvorm

Voel je dat jij iets mist in jouw wielrenervaring? Misschien heb je last van ongemak, blessures, of ben je gewoon niet in staat om je prestaties te maximaliseren. Herken je dit? Dan ben je op de juiste plek

KineBikeFit

Als gecertificeerd sportfysiotherapeut met Physio BikeFit Level 3 en 4 begrijp ik dat jouw fietservaring meer is dan alleen maar trappen. We zijn hier om jou te begeleiden en dat gaat verder dan een simpele BikeFit; het is een optimalisatie van jouw wielrenervaring. Van het verlichten van ongemak tot het bevorderen van herstel, we leggen het fundament voor jouw genieten op de weg.

Blessures

Wielerblessures kunnen een rem zijn op jouw passie. Van kniepijn tot rugklachten, we begrijpen de impact die dit kan hebben. Onze BikeFit is niet alleen gericht op prestatieverbetering, maar ook op het verminderen van blessures en het bevorderen van een gezonde, comfortabele rit.

Prijs

Een individuele BikeFit-sessie bij De Kinesist is een uitgebreide ervaring van twee uur, ontworpen om jouw fietservaring te optimaliseren. Daarbij ontvang je een gedetailleerd rapport en worden direct aanpassingen gedaan voor maximaal comfort en prestaties.

Kosten: 175 euro

Onze deskundige BikeFit-sessie is beschikbaar voor 175 euro, inclusief een uitgebreid rapport en aanpassingen waar mogelijk.

KineKoers programma: Speciale Voordelen

Als je gebruik maakt van ons KineKoers programma, geniet je van exclusieve voordelen, waaronder gereduceerde kosten voor onze individuele BikeFit-sessie. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe KineKoers jouw fietservaring naar een hoger niveau kan tillen