Wittenhorst en De Kinesist

Sportmedisch partner voor álle Wittenhorst leden

Samenwerking

Bij Voetbalclub Wittenhorst en Fysiotherapiepraktijk De Kinesist hebben we de handen ineengeslagen om onze leden en de gemeenschap te voorzien van de beste zorg en ondersteuning. Samen streven naar blessurevrij voetballen voor alle leden. 

Blessure

Voetballen is geweldig, maar het kan ook leiden tot blessures, pijn en belemmeringen die je prestaties in de weg kunnen staan. Als voetballer begrijp je dat dit kan leiden tot frustratie, het stagneren van je ontwikkeling en je minder plezier ervaart in het prachtige voetbalspelletje.

Diensten

Bij De Kinesist hebben we een duidelijk plan om je te helpen jouw voetbaldromen te realiseren. Onze voetbalfysiotherapie is speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het voorkomen van blessures, het herstellen van pijn en het verbeteren van je prestaties op het veld.

Onze diensten zijn

  • Verzorging: Verzorging tijdens de wedstrijden van Wittenhorst 1

  • Blessurebehandeling:Of het nu gaat om een spierverrekking of een verstuikte enkel, De Kinesist biedt specifieke fysio behandelingen om je weer op de been te krijgen.

  • Revalidatieprogramma's: Of je nu een meniscusoperatie, voorste kruisbandoperatie of hamstringblessure hebt gehad, wij hebben programma's om je te begeleiden.

  • Screening: Twijfel je of je een volledige consultatie van 45-60 minuten nodig hebt? Maak een afspraak voor een korte 10-minuten check en krijg advies.

Wittenhorst

Onze Voetballers

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb 20 jaar lopen sukkelen met knieklachten. De ene kijkoperatie na de andere, maar geen resultaat. Zelfs een aantal jaar gedwongen moeten stoppen met voetbal vanwege de klachten. Het voetbal had ik inmiddels al weer opgepakt, maar de klachten bleven terug komen. Weer op het punt gestaan om te stoppen, totdat ik Ron van de Kinesist tegen kwam. Hier ben ik ruim een jaar onder behandeling geweest. In het begin werd alles onder handen genomen, behalve mijn knie. Na een tijd merkte ik dat ik steeds rechter ging staan en mijn klachten in mijn knie ook minder werden. Toen veranderde Ron geleidelijk de oefeningen en werd het zweten geblazen. Mijn knie werd flink op de proef gesteld, maar zonder klachten. Nu kan ik weer vrijuit voetballen zonder bang te hoeven zijn dat ik weer last van mijn knie krijg. Ron, bedankt voor alles.

Tom Verheijen

Tommie Verheijen

Voetballer en trainer bij Wittenhorst
⭐⭐⭐⭐⭐

Nadat mijn kruisband naar een revalidatie elders weer opnieuw afscheurde, de afweging gemaakt wat nu verder; gaan we er nog voor of laten we het voor wat het is. Op advies van een bekende bij Ron uitgekomen. Een jaar lang kei hard gewerkt sta ik nu weer waar ik wil zijn: op 'de plak'! Thanks Ron 🙂

Lieke

Lieke

Voetbalster Hegelsom
⭐⭐⭐⭐⭐

Na en afgescheurde voorste kruisband geopereerd en mijn revalidatie bij Ron gedaan. Twee keer in de week voor een jaar lang op de praktijk geweest, en altijd met plezier. Enorm kundig, veelzijdigheid aan oefeningen, duidelijke trainingen, en vooral oog voor de kleine details om weer terug te kunnen keren op niveau. Inmiddels weer ruim 4 maanden zonder klachten te vinden op het voetbalveld. Ron bedankt voor de top revalidatie!

Rik

Rik

Voetballer Sporting ST