Lezingen en clinics

Verzorgen van lezingen & clinics op het gebied van sportfysiotherapie, inspanningsfysiologie en trainingsleer.

Inhoud

De Kinesist helpt jouw als fysiotherapeut of als trainer bij het optimaal begeleiden van je cliƫnten en sporters door het geven van lezingen en het verzorgen van clinics. Dit verhoogt de kennis en vaardigheden, waarmee je direct en concreet aan de slag kunt.

Bijspijkeren op topsnelheid

Als drukbezet fysiotherapeut, trainer of professional heb je niet genoeg tijd om je literatuur bij te houden. Je kast staat vol ongelezen trainingsboeken, wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten op het internet. Welke inzichten uit al die boeken zijn echt belangrijk? En kunt u direct toepassen in uw trainingen of behandeling?

Denkt u zich eens in dat u in een lezing van 2 uur weer up-to-date wordt gebracht? Geen uren lang saaie literatuur lezen, onbegrijpelijke taal van wetenschappers met een zeer kleine toepasbaarheid in de praktijk. Binnen twee uur bent u weer up-to date over een van de onderstaande onderwerpen.

clinic

Spreker & Docent

Ron Beurskens is oprichter van De Kinesist en sportfysiotherapeut. Hij heeft de afgelopen 17 jaar diverse topsporters geholpen tijdens hun revalidatie.

Ook op het gebied van fysieke trainingen heeft hij diverse topsporters begeleid. Naast fysiek trainer en fysiotherapeut is Ron Beurskens spreker op het gebied van sportfysiotherapie, revalidatie en kracht- en conditietraining.

Wat kost het?

De kosten zullen op aanvraag worden bepaald, omdat er voor jullie organisatie een lezing/ seminar op maat zal worden opgesteld.

Locatie

De lezingen kunnen op locatie worden verzorgd, ook is het mogelijk om in het goed bereikbare Horst de lezing te verzorgen.

Onderwerpen

Ron Beurskens spreekt o.a. over de volgende onderwerpen:

- Lezing Voorste Kruisband Revalidatie;

  • Anatomie
  • Trauma
  • Operatie
  • Revalidatie
  • Preventie

- Motorisch leren;

- Hardlopen en blessures;

- Loopscholing in de revalidatie;

- Periodisering in de revalidatie;

- Conditioning & Strength training;