KineCare

Sportfysiotherapie op maat voor wielrenners

KineCare's maatwerk

Voel je belemmeringen tijdens het wielrennen? Ervaar je blessures die je rit verstoren? Bij KineCare begrijpen we de unieke uitdagingen van wielrennen. Ontdek hoe onze gespecialiseerde sportfysiotherapie, onderdeel van het KineKoers programma, jouw weg naar herstel en prestatieverbetering kan leiden.

Op Koers

Wij zijn jouw behandelaars voor een comfortabel en pijnvrij wielrennen. KineCare, als integraal onderdeel van KineKoers, richt zich zowel op het afstellen van de fiets (KineBikeFit) alsook het behandelen van het lichaam, om jou weer op koers te krijgen.

Specifieke kennis

Wielrennen vraagt specifieke eisen van het lichaam. Onze sportfysiotherapeuten begrijpen de unieke aard van wielrenblessures, van overbelastingblessures tot trauma's na een val. Met op maat gemaakte behandelingen richten we ons op het herstel en voorkomen van blessures voor een soepele rit.

KineCare

Als een essentieel onderdeel van ons KineKoers programma, richten onze sportfysiotherapeuten zich op op maat gemaakte fysiotherapie behandelingen die niet alleen gericht zijn op het herstel van blessures, maar ook op het voorkomen ervan. Hierdoor kunnen we je helpen om soepele tred en zonder belemmeringen te blijven genieten van jouw wielrenavonturen

Shirt Wout Poels

Uitdaging

Dit is niet zomaar sportfysiotherapie; het is een verbetering van jouw wielrenervaring. Het is een essentieel onderdeel van het KineKoers-programma om ervoor te zorgen dat jouw lichaam goed op afgestelde fiets zit. Zo ga je de vrijheid van soepel bewegen voelen, herwin je de kracht en het vertrouwen om elke uitdaging op de fiets aan te gaan.

bereikbaarheid

Met 20 jaar ervaring met (top)sporters mag fysio Ron Beurskens zichzelf met recht een specialist noemen op het gebied van sportrevalidatie. De praktijk en behandelruimte van De Kinesist in de gemeente Horst aan de Maas, is centraal gelegen. De nabijgelegen snelweg, de bushalte in de straat, maakt De Kinesist goed bereikbaar voor sporters uit de regio’s Venray, Helmond, Venlo en Roermond.

Tarieven

Supplier Limburg Sport

De Kinesist is een behoort tot het paramedisch voorzieningen netwerk van Limburg Sport (voormalig Topsport Limburg oftewel het Olympisch Steunpunt). Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist te recht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische) sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Limburg Sport te dragen. Limburg Sport ziet er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft

Wil je meer over onze diensten weten?

Onze Partners

Logo_sponsor
download
limburgsport_kleur
WhatsApp Image 2018-02-18 at 17.52.30