Ik fiets echt én virtueel voor onze helden in de zorg in een virtuele editie van de ronde van Nederland.

Steunfonds voor Zorgverleners met Corona

De Stichting Zorg na Werk in Coronazorg heeft het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona in het leven geroepen. Zij staan vooraan en blijven, ondanks de toenemende werkdruk, uitputtende hulpmiddelen en blootstelling aan COVID-19, overeind om patiënten te redden. Zij verdienen onze steun, meer dan een applaus. Zij zorgen voor ons. Laten wij nu zorgen voor die zorgverleners die in de strijd tegen Corona zijn getroffen. De zorg bestaat uit financiële steun aan hen of hun familieleden in nood. 

Ten bate hiervan organiseert de toertochtenorganisatie NL Tour Rides, de Helden Ride 2020. Deelnemers fietsen in hun eigen omgeving een zogenaamde 'Ronde van Nederland', waarbij je echt gereden kilometers ten gunste komen van de Helden in de Zorg.

Er is een virtuele Ronde van Nederland van 1000km (Epic Challenge) en één van 500km (Intense Challenge). Ik ga natuurlijk de Epic Challenge doen. Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren. Donaties zijn 100% voor het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona. En ohw ja, en je donatie zal worden verdubbeld door de Staat! Hoppa!!

Hoe werkt het?

We mogen buiten in onze nabije omgeving of binnen fietsen en bij voorkeur Solo. We registreren de rit met Strava. Na afloop uploaden we de gefietste kilometers op heldenride.nl. Op het leaderbord kunnen jullie zien hoe ver ik ben in de Ronde van Nederland! Alle gereden kilometers tellen mee voor de virtuele Helden Ride 'Ronde van Nederland'.

Dus als je tijdens de Corona-crisis nog een eurootje over hebt. Dan vind je in de onder onderstaande link een prima besteding.

https://www.heldenride.nl/campaigns/ron-beurskens/