Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Recensies

De recensies van sporters over De Kinesist

 Henriette Aerts – recreatief wielrenster

Nicole Thijssen, recreatief wielrenster

 

Marco Gielen, oud-Nederlands Kampioen atletiek (4 maal)

Marco Gielen

Marco Gielen

Naar Ron doorverwezen voor een extra check van mijn blessure en heel fijn dat hij tijd de neemt voor je en behandeld en ook zegt wat je het beste kan/mag en beter niet kan doen voor je om zo snel mogelijk weer te herstellen.

 

 

Wout Poels, wielrenner voor de Sky Ploeg. Rijder van de Tour de France

Wout Poels

Wout Poels

Super tevreden over de therapie en ook de ploeg is zeer tevreden over de behandeling van de schouder. Ik kan andere topsporters ook absoluut adviseren bij De Kinesist te revalideren.

 

 

Jesper van der Wielen, atleet 3e plaats EK Atletiek U23 5000 meter

Jesper

Jesper van der Wielen bedankt De Kinesist

Bas Reinders, Basketballer bij Basketbal Academie Limburg

Basketballer Bas Reinders

Bas Reinders

Ron is een heel betrokken trainer, die veel aandacht heeft voor mij als individu, goed luistert en veel afwisseling in het trainingsprogramma brengt. Kortom, ik ben blij dat ik met Ron werk aan mijn fysiek zodat ik als basketballer me optimaal kan ontwikkelen

 

 

Freek School, meervoudig Nederlands en Benelux Kampioen Waterski en 7e EK Springen

Freek School

Freek School

Laatst had ik trainingsstage in Italië en een dag voor vertrek kreeg ik een blessure in mijn elleboog. Bij Ron kon ik direct terecht. Als topsporter wil je wanneer je geblesseerd raakt, het liefst gisteren terecht bij iemand die je kan helpen. Ron hielp me direct en nam de tijd voor me, hij zette daarbij meerdere technieken tegelijk in om mij te helpen. Ik heb hierdoor de trainingsstage toch kunnen doen. Facebookpagina Freek School

 

Evy Kuijpers, wielrenster (meervoudig Nederlands Kampioene Veldrijden in haar leeftijdscatergorie). Ze nam de dienste KineFysiek af (kracht- en conditietraining)

Evy Kuijpers en KineFysiek

Evy Kuijers

Training onder leiding van Ron Beurkens.

Ik ken Ron nog van een aantal jaren geleden toen hij ons begeleidde bij de toenmalige Brainwash crossploeg. Dit was altijd goed bevallen en ik had besloten hem weer op te bellen of hij me deze winter wilde begeleiden met krachttraining en core stability omdat ik nog steeds veel vertrouwen in hem had/heb. Hij was direct enthousiast en daar was ik heel blij mee. Samen hebben we een plan opgesteld en tijdens testte bleek dat ik iedere keer een enorme vooruitgang had. De kracht was toegenomen ik ging meer op souplesse fietsen en voelde mezelf een stuk fitter en leniger. Het is iemand die heel goed weet waar die mee bezig is en veel verstand heeft van zijn vak. Ik verwacht dan ook dat het dit seizoen zijn vruchten gaat afwerpen.

Joep Kleeven, recreatief MTB’er

 

Ron bedankt voor de fijne samenwerking. Na een val met de MTB een vervelende schouderblessure opgelopen. Door een goede diagnose en een duidelijk traject is het herstel goed en snel verlopen. Grootste pluspunt is de persoonlijke aanpak, opdrachten afgestemd op de persoon en vanuit de filosofie om het ZELF te doen. In mijn ogen een echte Vakman!!, Ron bedankt.

Geplaatst door Joep Kleeven op donderdag 7 januari 2016

 

 Berry Pouwels –  kok en voetballer

 

Na een aantal jaren rugklachten eindelijk een TOP fysio therapeut gevonden die wel weet wat hij doet en waar hij over…

Posted by Berry Pouwels on Tuesday, January 26, 2016

Wim van den Munckhof, recreatie hardloper

Ron, ik ben erg tevreden over je hersteltherapie in de afgelopen periode na mijn sportblessure. Je vakkundigheid en persoonlijke benadering tijdens de sessies spreken me erg aan.Topper, Ron, Thanks!

Posted by Wim van den Munckhof on vrijdag 11 december 2015

 

Marieëtte Nelissen, onderneemster en recreatief hardloopster

Ook als recreatieve sporter wordt je deskundig geholpen en begeleid. Alles onder een ontspannen sfeer die tevens uitdaagt en motiveert. Top Ron! Bedankt. Marieëtte Nelissen

Guus Pennings, marketing manager PSV en tennisser.

Guus Pennings

Guus Pennings

PASSIE. Dat is voor mij het belangrijkste woord in de samenwerking met Ron. Ik ben er van overtuigd dat er veel specialisten zijn, maar ik werk graag samen met de specialist die gek is van zijn vak. Zo iemand is Ron. Een vakidioot die continu in ontwikkeling is en precies weet waar hij het over heeft. Altijd op zoek naar de beste oplossing of methode die bij mij als individu past. Zowel op fysiek als op ‘emotioneel’ vlak. Daarom heel prettig gerevalideerd. Dank je wel Ron.

Frans Deenen, atleet

Recensie Frans Deenen op Facebook

Anita Schouren, atlete en masseuse

Recensie Anita Schouren

Iza Rambags, turnster

Ik vond het fijn dat hij altijd 1 uur alle aandacht aan mij gaf en me hielp de kracht weer op te bouwen, Ron ging mee naar mijn turntraining om me te ondersteunen en om te bepalen wat ik wel en niet mocht.

Martijn Faassen, atleet

Martijn Faassen recensie versie 2

Leo Alards, recreatief atleet

Ik vond de behandeling prima want ik heb nauw geen last meer van mijn klachten. Als cijfer zou ik toch wel een 9 willen geven. De praktijk is vrij toegankelijk en je wordt meteen en goed behandeld. Ik zou jullie praktijk zeker bij andere aanbevelen.

Anita Alards, recreatief atlete

Anita Alards

Linda van den Boogaard – Janssen, recreatief atlete

Recensie Linda van den Boogaard

Recensie

Wil je ook een recensie achterlaten?