Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Het Team

Wie zijn wij?

Ron Beurskens

 

Ik ben Ron Beurskens, oprichter van De Kinesist, sportfysiotherapeut en fysiek trainer. Het is mijn missie om prestatieve sporters te helpen om van hun blessure af te komen, en om sterker en sneller te worden. Een van de zaken waarmee ik sporters help is met fysiotherapie en fysieke training.

Ik heb mijn studie fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in 2001 met succes afgerond. Ik leerde dat het werken aan mijn kennis en vaardigheden één van de beste investeringen was die ik kon doen, dus heb ik een groot aantal sportgerelateerde vervolgopleidingen gevolgd. Daarbij heb ik twee post-hbo opleidingen gevolgd tot sportfysiotherapeut.  Op dit moment heb ik de eerste fase van mijn masters sportfysiotherapie behaald. Deze studie is onderbroken voor de opleiding tot Inspanningsfysioloog aan de Universiteit van Maastricht. De lessen die ik tijdens deze opleidingen heb geleerd vormen in combinatie met mijn eigen ervaring van de afgelopen 14 jaar de basis voor de resultaten die ik neerzet. Deze ervaring wil ik graag overdragen aan prestatieve sporters.

De afgelopen 16 jaar heb ik namelijk veel sporters, van recreatief tot internationale topsporters, in de praktijk gezien die overal zijn geweest en het advies kregen om maar even rustig aan te doen of als behandeling een massage, ontstekingsremmers en/of pijnstiller kregen. In mijn opinie werkt dit niet want je haalt de oorzaak niet weg, als je dan weer begint te trainen treden de klachten weer opnieuw op. Dit leidt tot frustraties en het plezier in de sport wordt minder.

Bij De Kinesist zullen we daarom altijd opzoek gaan naar de oorzaak van de klachten en factoren die de klachten onderhouden. De geblesseerde structuren worden vervolgens gerevalideerd door middel van oefentherapie zodat de geblesseerde structuur dermate aansterkt dat hij belastbaar genoeg is om zijn sport weer aan te kunnen.

Wilt u de ervaringen weten van diverse sporters? Lees dan hier de recensiepagina.

Curriculum Vitae

U kunt ook een mail sturen naar ron@dekinesist.nl of bellen naar 06.1919.6363

Maak een afspraak

Chris Beurskens

Looptrainer Chris Beurskens

Chris Beurskens is de trainer en eigenaar van TopSportief.
Chris is sinds 1975 hardloper in hart en nieren. Gedurende ongeveer 30 jaar was hij een verdienstelijk wedstrijdloper met tijden van 1.11.01 op de  halve marathon en 2.36.36 op de hele marathon. Op latere leeftijd, masters boven de 40, werden er nog altijd tijden gelopen van 33 minuten op de 10 km.

Midden jaren 80 werd het diploma trainer Loopgroepen behaald bij de KNAU (Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie) en na vele cursussen en clinics werd in 1994 de opleiding trainer coach-B bij de KNAU succesvol afgesloten.

Als trainer was Chris o.a actief bij de Atletiekvereniging Venray, Triatlonvereniging Venray, Woningstichting Horst Venray en de Peelrunners, waarvan hij tevens medeoprichter was.  Momenteel is hij o.a. conditietrainer bij de voetbalscheidsrechtersvereniging Horst Venray. Voor meer informatie klik hier

U kunt Chris ook direct mailen; chris@dekinesist.nl