Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Sportfysiotherapie in Horst

Sportfysiotherapie Horst

Bij De Kinesist, sportfysiotherapie in Horst, helpen we jou als serieuze sporter je blessure te overwinnen.

Sportfysiotherapie De Kinesist

Vertrouwen

Blessuremisère stopt niet bij de heup, knie of schouder. Ongeacht welke spiergroep, pees of gewricht geraakt is, een blessure gaat bijna altijd ook in je kop zitten. Elke sporter met ambitie wil maar één ding: zo snel mogelijk weer vol aan de bak. Eenmaal op de baan of in het veld kan plots de twijfel toeslaan: Hoe houdt mijn lichaam zich? Kan ik wel voluit gaan? En wat als ik me verstap of val? Deze gedachten beperken je bij het neerzetten van jouw topprestatie. De angst opnieuw geblesseerd te kunnen raken heeft een verlammend effect op zowel lichaam als geest. Die angst moet stoppen en De Kinesist kan je vertellen hoe je dat doet.

Maatwerk

Een reguliere fysiotherapeut biedt oefeningen aan die zijn gericht op alledaagse handelingen. Voor een serieuze sporter is dat slechts een start. Bij een snelle – maar ook verantwoorde – terugkeer naar het sportveld of de trainingsbaan komt veel meer kijken. Dat je als sporter weet wat afzien is, geeft je een voorsprong geven in je revalidatie. De sportfysiotherapeut kent je ambitie en gebruikt deze samen met zijn kennis en ervaring om je weer in topvorm te brengen.

Winnen

Wedstrijden win je op basis van drie elementen: toewijding, training en slimheid. Hetzelfde geldt voor het overwinnen van een blessure. Samen met de sportfysiotherapeut stel je doelen en markeer je de weg daarnaartoe. Gaandeweg merk je dat je dankzij de juiste focus elke hindernis kunt overwinnen en dat je steeds sneller meters maakt. De Kinesist staat naast je, als je persoonlijk coach en adviseur. Hij bewaakt je grenzen waar nodig maar zal je ook uitdagen deze op te zoeken.

Bereikbaarheid

Met meer dan 15 jaar ervaring met (top)sporters mag sportfysio Ron Beurskens zichzelf met recht een specialist noemen op het gebied van sportrevalidatie. De praktijk en behandelruimte van De Kinesist in de gemeente Horst aan de Maas, is centraal gelegen. De nabijgelegen snelweg maakt De Kinesist goed bereikbaar voor sporters uit de regio’s Venray, Helmond, Venlo en Roermond.

Voor wie?

Sportfysiotherapie De Kinesist is er voor alle ambitieuze sporters uit de regio (Noord-) Limburg en ver daarbuiten. Al jarenlang weten zowel topsporters als amateurs die hun sport serieus nemen De Kinesist te vinden.

Sportfysiotherapie en fysieke training in Horst

Meerwaarde

De Kinesist onderscheid zich als sportfysiotherapeut:

  • Hij combineert gespecialiseerde kennis met jarenlange praktijk ervaring (voor een uitgebreid curriculum klikt u hier)
  • Toont grote betrokkenheid bij elk individueel begeleidingstraject.
  • Kent je kracht en maakt hier gebruik van.
  • Biedt consulten van maar liefst 45 minuten.

Het resultaat is dat je snel weer pijnvrij, scherp, fit en vol vertrouwen aan de start verschijnt.

Specialismen

Afspraak

Voor een afspraak met De Kinesist is een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk. Je kunt jezelf aanmelden en een afspraak inplannen via deze website, door op onderstaande button te klikken of telefonisch  op 06-19196363.

Maak een afspraak

Op de pagina vergoedingen leest je meer over prijzen en de eventuele vergoeding die je zorgverzekeraar biedt, afhankelijk van je zorgverzekering en zorgpakket.

Samenwerkingsverbanden

Wij werken nauw samen met:

Sportfysiotherapie De Kinesist is een erkend specialist 

De Kinesist in Horst is als sportfysiotherapeut officieel Supplier Topsport Limburg. Dit houdt in dat alle sporters met een officiële topsportstatus bij De Kinesist terecht kunnen voor fysieke trainingen en revalidatietraining. De Kinesist voldoet aan alle kwaliteitseisen die het NOC-NSF stelt om (olympische)sporters te mogen begeleiden en de naam Supplier Topsport Limburg te dragen.
Partner Topsport Limburg