Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Lezingen en clinics

KineClinic – Verzorgen van lezingen & clinics op het gebied van sportfysiotherapie, inspanningsfysiologie en trainingsleer

Inhoud.

De Kinesist helpt jouw als fysiotherapeut of als trainer bij het optimaal begeleiden van je cliënten en sporters door het geven van lezingen en het verzorgen van clinics. Dit verhoogt de kennis en vaardigheden, waarmee je direct en concreet aan de slag kunt.

Bijspijkeren op topsnelheid

Als drukbezet fysiotherapie, trainer of professional heb je niet genoeg tijd om je literatuur bij te houden. Je kast staat vol ongelezen trainingsboeken, wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten op het internet. Welke inzichten uit al die boeken zijn echt belangrijk? En kunt u direct toepassen in uw trainingen of behandeling?

Denkt u zich eens in dat u in een lezing van 2 uur weer up-to-date wordt gebracht? Geen uren lang saaie literatuur lezen, onbegrijpelijke taal van wetenschappers met een zeer kleine toepasbaarheid in de praktijk. Binnen twee uur bent u weer up-to date over een van de onderstaande onderwerpen.

Onderwerpen

Ron Beurskens spreekt o.a. over de volgende onderwerpen:

Motorisch leren

Motorisch leren

  • Lezing Voorste Kruisband Revalidatie;
  • Seminar: zorgen voor een fundament, het leggen van een basis binnen de fysiotherapie
  • Motorisch leren
  • Hardlopen en blessures
  • Loopscholing in de revalidatie
  • Periodisering in de revalidatie
  • Conditioning & Strength training

Docent

Docent Ron Beurskens

Ron Beurskens is oprichter van De Kinesist en sportfysiotherapeut. Hij heeft de afgelopen 14 jaar diverse topsporters geholpen tijdens hun revalidatie. Ook op het gebied van fysieke trainingen heeft hij diverse topsporters begeleid. Naast fysiek trainer en fysiotherapeut is Ron Beurskens spreker op het gebied van sportfysiotherapie, revalidatie en kracht- en conditietraining.

 Aanmelden

Wil je meer weten? Bel Ron Beurskens op 06-1919.6363 of stuur een mailtje naar ron@dekinsist.nl

Neem contact op

Wat kost het?

De kosten zullen op aanvraag worden bepaald, omdat er voor jullie organisatie een lezing/ seminar op maat zal worden opgesteld.

Lokatie

De lezingen kunnen op lokatie worden verzorgd, ook is het mogelijk om in het goed bereikbare Horst de lezing te verzorgen.