Plan zelf online je afspraak in.

Maak een keuze: Ik ben een bestaande cliënt Dit is mijn eerste afspraak

Kracht- en conditietraining

FYSIEKE TRAINING VOOR SPORTERS EN TEAMS

De Kinesist staat ook voor je klaar wanneer je níet geblesseerd bent, en dit graag zo wilt houden. Als fysiek-trainer help ik je sneller en sterker te worden  door middel van kracht- en conditietraining.

Doelstelling

Waar sta je nu? Wat wil je bereiken? Dit zijn de twee kernvragen die ten grondslag liggen aan elk begeleidingstraject. Om jouw persoonlijke doelstellingen te kunnen realiseren, starten we met een uitgebreide conditietest en krachtmeting. Hierna benoemen we samen zowel je sterke punten als je verbeterpunten. Op basis van deze analyse stellen we samen een plan op. Dit doen we in overleg met jou en je persoonlijke trainer / coach. Zo garanderen we een optimale balans tussen de verschillende trainingsprogramma’s, waardoor jij uiteindelijk kunt pieken op de momenten dat het erom gaat.

Kracht

De begeleiding van de krachttraining door de kinesist is altijd één op één. Dit zorgt ervoor dat je de oefeningen altijd correct uitvoert en het maakt dat het programma altijd direct aangepast kan worden aan je vorm en ontwikkeling van dat moment. Deze trainingen vinden plaats bij ons in de praktijk of op een locatie bij jou in de buurt.

ConditieConditietest

Kracht- en conditietraining zorgen er niet alleen voor dat je blakend van het zelfvertrouwen en in optimale vorm aan de start van een wedstrijd verschijnt. Onderzoek heeft aangetoond dat goed begeleide kracht- en conditietraining de kans op blessures tot ruim 50% kan verminderen.

Do’s en don’ts

Do

Wees ambitieus

Wees realistisch

Don’t

Ga niet als een kip zonder kop, zonder plan, aan gewichten hangen

Overbelasting is nooit goed voor je lijf

Maak het jezelf niet te gemakkelijk

 

Diensten

Diensten die KineFysiek hierbij biedt:

  • Conditietest
  • Krachttraining van individuele sporters, zoals sprongtraining
  • Krachttraining voor teams, verenigingen en bonden
  • Conditietraining voor individuele sporters
  • Schema’s voor individuele sporters
  • Conditietrainingen voor teams, verenigingen en bonden

Wil je dit ook? In een persoonlijk gesprek leg ik je graag alle mogelijkheden uit.

Bel me voor meer informatie