Zojuist het contract getekend met de makelaar!

Na 5 jaar hebben we de Van Douverenstraat verruild voor een stijlvol, praktisch en groter pand aan de Kranenstraat.  De stap is om een aantal redenen gemaakt. Allereerst weten steeds meer sporters de praktijk te vinden, zijn er steeds meer clubs/ verenigingen lid geworden van KineClub (de sportmedische ondersteuning voor verenigingen) en worden er steeds meer inspanningstesten afgenomen. Het gaat dus goed met De Kinesist.

Om de groei van de praktijk de komende jaren te kunnen faciliteren werd besloten om de praktijk te verhuizen naar het oude pand van Haegens Bouw. In het pand aan de Kranenstraat 33 huren we twee mooie ruimtes. In de ruimtes hebben we alle vrijheid en voorzieningen die we nodig hebben.

Haegens - kopie

Daarmee kunnen we inspelen op de wensen van de sporters. Een van de wensen is bijvoorbeeld de rolstoel-toegankelijkheid, maar ook de klimaatbeheersing (maakt het revalideren aangenamer en is van belang bij inspanningstesten).  Een andere wens is een verbetering van de hoogte van de ruimte (voor bijvoorbeeld sprongoefeningen).

Ik hoop jullie dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in de nieuwe praktijk. Dat mag als je een blessure hebt of voor een inspanningstest, maar ook voor een Magistraal kopje koffie of gewoon uit nieuwsgierigheid of voor de gezelligheid.

Fijne vakantie en tot binnenkort!

Met hartelijke groet, Ron Beurskens